Hírek Előadások Karitatív Életmód, gyógyítás Szellemi tanítások
Bemutatkozás | Kiadványaink | Tanfolyamok Keresés | Webáruház | Kapcsolat

Adatkezelés

Adatvédelmi tájékoztató

A Napfényes Élet Alapítvány (továbbiakban Adatkezelő) az online értékesítés és tanfolyami regisztráció, hírlevél feliratkozás, nyereményjáték tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag értesítések, részvétellel, vásárlással vagy postázással kapcsolatos kötelezettsége (pl. számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált érdeklődők az online felületen megadott személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 1156 Budapest, Belgrád rakpart 26. mfszt. 1.
Az adatkezelő e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az adatkezelő telefonszáma: 06-1-311-9999; 06-30-311-9999

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-87416/2015

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a)

Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez:
A felhasználó a regisztrációnál, vásárlásnál, megrendelésnél, hírlevél feliratkozásnál, nyereményjátékban való részvételnél kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre:
Regisztrálók, hírlevél feliratkozók, webáruház vásárlók, nyereményjátékokban résztvevők 

A kezelt adatok köre:
A regisztrálók által a regisztráció során megadott, illetve a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok:
név, elérhetőség (telefon, email), szállítási cím, számlázási cím

Az adatgyűjtés célja:
Információközlés, tanfolyamok visszaigazolása, megrendelések teljesítése, számlázás, nyeremények kézbesítése, hírlevelek kiküldése. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
A szállítmányozási és futárszolgálati cégek munkatársai 

Az adatkezelés időtartama:
Az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően, illetve a tanfolyami részvételt követően a jogszabályoknak megfelelő időtartamon belül törlésre kerülnek. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

Ha korábban megrendelést vagy regisztrációt küldött el, akkor a megrendeléshez vagy visszaigazoláshoz az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.
Copyright © 2013 Napfényes Élet Alapítvány - info@napfenyes.hu • 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. mfszt 1. • Telefon: 1/311-9999, 30/311-9999
Tanfolyami helyszín: 1063 Budapest, Bajnok u. 12.